Okategoriserade

Piffat pallen

Det har varit några tunga dagar och fler kommer! Min älskade mormor kommer att lämna oss inom det närmaste och min tid och tankar är hos henne, så jag har lite svårt med koncentrationen för tillfället. 
 Jag tog idag tag i att göra i ordning en väldigt ful pall i min Wic = walk in closet  som är röd. Hittade några african flowers liggandes så det fick bli att virka ihop ett litet överdrag. Det blev rätt så ok och passar bättre i färgerna nu än innan. Det är ju ingen som ser den mer än jag så det gör inget. 

 Mönster på african flowers hittar du Här
Nu får jag ta tag i mitt andra projekt, att få virkat färdigt prästkragarna som skall bli en tavla.
Kram på er alla 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s