Okategoriserade

Mönster stickad omlottkofta

Efter att lagt ut bilder på min stickade omlottkofta för småbarn på Facebook fick jag många pm om att de önskar få mönstret. Så klart delar jag med mig av det, men jag är ingen mönster skrivare så det blir mycket förklaringar emellanåt.

Jag skall sticka flera omlottkoftor till pojkar också så jag kommer att gå över mönstret några gånger till men jag tror nog att ni grejar detta ändå. Vid frågor så skicka meddelande under kontakter ovan så skall jag hjälpa så gott jag kan.

Mönster och bilder av Camilla Jirasek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s