Okategoriserade

Nytt namn! Knits2kids.se

Hej! längesedan sist!

( jag håller på och byta namn så sökningen på nya eller gamla namnet kan strula men det kommer att ordnas under veckan så håll ut och försök senare)

Har gått ett år igen utan att jag skrivit till er. Fy skäms på mig. Det har skett mycket privat under dom senaste året då vi har fått 3 barnbarn som fyller all vår lediga tid. Det är en sådan lycka att fått 2 killar och 1 prinsessa.

Sedan jag avvecklade min webbshop så har mitt intresse för virkning avtagit och mitt stora intresse nu är att sticka kläder till barn. Jag har mycket Catona garn kvar så jag kommer ta upp virkningen under hösten då jag fått lite beställning på barnvagnsmobiler m.m.

Jag har nu valt att byta namn på bloggen och på instagram till Knits2kids då det speglar mitt stora återfunna intresse för stickning som jag började med när jag var 10 år. Har blivit helt såld på att sticka plagg i äldre och vintage stil och i färger som går i beige, grått, vitt och dova smutsfärger och dom har blivit så fantastiskt fina.

Har stickat en hel del plagg och jag kommer att lägga in bilder och mönster/länkar så gott jag kan, för en del är stickat på frihand och jag har ej hunnit att skriva dom ännu.

Jag kommer att lägga upp mönster här eller länkar så ni också kan ta del av andra skapares fina mönster. Så jag blir väldigt glad om ni fortsätter och följa mig och kikar in här lite då och då.

Nu när sommaren är över för min del som jag tycker är väldigt skönt, även att jag älskar våren när man skall plantera ut blommor så är jag lika ivrig att få slängt allt när blommorna har vissnat över och man får städat runt huset och flytta in och pyssla och greja inne istället och så klart mera tid för stickning 🙂

Önskar er en fin Söndag

Kram Camilla Jirasek

Knits2Kids.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s