Om

Välkommen till Camillaslivsstil!

Jag heter Camilla Jirasek och bor i Tanumshede, ca 5 km från Grebbestad – 3 mil söder om Strömstad på västkusten så klart.

Har alltid gillat att handarbeta men virkning kom senare i livet. För ca 10 år sedan så startade jag en blogg där jag visade upp det jag hade virkat och även lite om livet i stort. Fick väldigt många läsare och det sporrade mig att ännu bättre på det jag gör och tyckte det var så roligt att få en sådan positiv respons.

Men efter en tumöroperation 2012 så valde jag att sluta på systembolaget i Strömstad som jag då jobbade på, och koncentrerade mig på att bli frisk. 2015 startade jag min webbshop och sålt garn under 4 år.

Men i maj 2019 så bestämde jag mig för att avveckla företaget för det blev för mycket jobb och jag ville inte ha någon anställd här hemma då jag hade företaget i hemmet och jag vill inte ha en fysiskt affär så valet blev att avveckla det. Nu skall jag vara virkgalen ”lyxhustru” och mormor till 2 underbara killar på heltid.

Efter jag lagt ner shoppen så har jag här öppnat en ny blogg , där upplägget är bättre än det var innan och lättare kunna visa bilder och lägga in mönster. Denna bloggen blir mera nischad och handla om virkning, garn, inspiration m.m .

Vill att ni läsare skall bli inspirerade, att ni kommer med frågor om färgval till virktekniker m.m Jag säljer inget utan detta är något jag tycker är kul och vill få andra att älska att virka såsom jag gör och få ökad kunskap inom virkning.

Hoppas ni hänger på här och gillar sidan.

Önskar er härliga stunder med virkningen så klart

Kram Camilla Jirasek