Inlägg · Okategoriserade

Wow vilken start på sommaren…

Grönemad i Grebbestad

Halloo läsare! Ja! nu e ju sommaren här och man skall inte klaga MEN!

Det blev lite väl varmt fort så man han ju inte acklimatisera sig utan det blev en chock tycker jag. Älskar att vara i Thailand och värmen där men det blir som sagt på ett helt annat vis.

Östadbad i Bullaren

Har varit på stranden idag oxå men i stället för i saltvattnet blev det en tur till Bullaresjön och badade där. Och wow så varmt det var, man kände ju inte att man gick i, och barnbarnen var lyriska och blev tuffare och tuffare för varje minut i vattnet och dom är så härliga med sina skratt och glädjetjut. Tacksam för att ha familjen så nära att vi får vara med i alla deras upptåg och skratt.

Men så klart så tar värmen på dem och dom blir trötta. Dom är 15 månader, 1 år och 5 månader så dom är inte så stora men ändå är dom det 🙂

Jo! just det…vi hade en fantastiskt fin midsommar då vi hade hela familjen hos oss. Ungarna var full i bus och lekte och stojade hela dagen, så det var en lyckad dag. Men på lördagen var jag HEELT slut..:) men då var det sämre väder så jag och min man satt och chillade och såg på film och tog ett glas skumpa.

Nu har det gått drygt ett år sedan jag avvecklade min garn webbshop och jag ångrar mig inte för det. Men så klart skulle jag vilja öppna en webbshop igen, det är ju väldigt kul men då inte med garn som då, utan nått helt annat..men vad det skulle vara har jag ingen aning om. Känns som allt som kan säljas redan finns, det skulle vara något unikt just för mig, typ nått personligt som jag vill dela med mig av och andra också får glädje av det. Det skulle jag vilja ha. …så jag får fundera vidare på den saken.

Denna sommaren kommer vi att göra som stora delar av Sveriges befolkning att ha hemester och vara med familjen och ha kul med dom. Mina barns familjer bor runt oss så vi träffar dom nästan varje dag så här behövs inga resor för att träffa dom.

Vi bor ju några kilometer från Grebbestad och ca 15 min från Strömstad så vill man strosa och kika på folk så är det bara och åka iväg en stund och sedan hem till lugnet 🙂 Vi har nära till havet men även till insjöar så vi har lyxen runt hörnet som andra reser till på semester men som är vardags för oss.

Vi hörs snart kramkram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s