Inlägg

Känsla av utrotning av mänskligheten

Usch vad jag är trött och ledsen över Corona viruset som har tagit så många liv i sverige och världen. Jag försöker att inte åka och handla så många gånger i veckan som tidigare men ibland så blir det, men tänker väldigt mycket på att hålla distans till andra kunder. Har valt att handla kl 8 på morronen när det är minst kunder i butiken och i kön.

Läste om Adam Alsing som gick bort igår 51 år och man tänker att herregud någon i min ålder har avlidit av Corona och blev väldigt rädd och ledsen. Tror faktiskt att det är först nu som jag fattat att vi alla även friska människor går bort av detta jävla virus.

Nu måste jag tänka på nått annat!

Har hur mycket garn som helst hemma men kan inte hitta på nått att virka. Har massor av virkade filtar, sjalar och mandalas så vad skall jag virka??? blir säkert en pläd till! för nått måste jag ta mig till att virka. Har ni något bra förslag???

Eftersom min ena dotter är lika stor virknörd som mig så har hon mycket av allt att ha till sina barn, så då behöver jag inte virka till dom.

Mönster till denna mandalan hittar ni hos http://www.lifestylebyella.com och den heter Give away doily och min är virkad med Catona Garnet

Har fått förfrågan att virka upp kakor och tårtor till försäljning men det orkar jag absolut inte virka det är så mycket arbete och pill att man inte egentligen kan få betalt för tiden man lägger på det. Hmmm det blev visst inget positivt inlägg ändå… Jag får bara hoppas att det vänder under dagen.

Igår fick jag bakat en hel del bröd, det är något som jag gör mer och mer nu för tiden. Har hittat bra recept hos Lindas bakskola som blir perfekta varje gång. Sirapsbröd och frallor i pajform är de jag bakar mest och är väldigt goda.

Om en vecka fyller jag 50 år och med tanke på Coronaviruset så blir det inget kalas. Så jag har tänkt att dom närmaste i familjen träffas i sommar och firar med grillfest istället.

Ha nu en fin dag allihopa

Kram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s