Okategoriserade

Nu e jag tillbaka….

Nu var det länge sedan jag var här! har lovat några gånger att jag skall skärpa till mig, men tyvärr så har bloggandet hamnat långt ner på att göra listan.

Mycket har skett på ett halvår sedan jag var här sist. Har fått vårt 3:e barnbarn lilla Mira som föddes den 1 februari och hon är så söööööt. Har 2 killar Pontus 1 år 8 månader och Phillipe som är 1 år och 2 månader så här är det full rulle varje dag. Efter att jag avvecklade mitt företag förra året så har gått hemma och umgåtts med barn och barnbarn och valt att sluta jobba.

Min familj bor i när området så vi träffas 5 ggr i veckan, men ibland så måste man ha lite ” time out” och få vara en vanlig människa och umgås och prata med med vuxna…det blir lite mycket barnspråk ibland.

I november fick jag äntligen opererat bort min gallblåsa som det var många stenar i ..Gud så jobbig sommar det har varit med anfall var o annan dag och in och ut på Vårdcentralen så jag fått smärtstillande. Kändes som jag fick anfall bara av att andas 🙂

Nu i dessa Corona så är det distans som gäller, och inte träffas och det är VÄLDIGT VIKTIGT. , Mina barn och barnbarn försöker jag att inte träffa mer än nödvändigt. Visst vi är ”unga” och friska men måste tänka på andra i vår omgiving som är äldre och svagare. Mina barn vet att jag INTE GILLAR att dom åker till köpcenter så dom har helt avstått detta och affärer finns kvar, så varför utmana ödet.. Vi har nu tur att vår närbutik Ica hedemyr nu har att man kan beställa mat och få det utkört så det blir det lite då och då. Tisdag och torsdag skall man inte till affären för det är pensionärernas shopping dag så då avstår jag helt från att handla.

Här hemma har vi renoverat och köpt nya möbler så vi har haft och gjort i ca 1 månad och jag ville så gärna att det skulle vara klart till min 50 årsdag den 25 april. Även då kommer bara mina barn med resp och barnbarn och käkar lite mat och tårta, det blir ett lugnt kalas.

Jag är så nöjd över alla möblerna. Stolarna är från Mio Leon, bord från Trademax som är utdragbart, skåp är Köksskåp Metod Ikea med dörrar och toppskiva häggeby. Har använt en lång smal dörr som toppskiva och det blev perfekt. Lampa är från Ikea.

Förr tänkte jag att när jag fyller 50 då skall här festas och firas, men med årens lopp så har det liksom runnit ut i sanden och man firar inte så mycket med stora kalas numera…i iallafall inte dom jag känner.

Och hur går det med virkningen? kanske ni tänker?…Jadu….det har varit lite si och så med det. Tappat lite inspiration efter att jag lade ner företaget, även att jag har skåp fyllda med garn så har jag haft svårt att hitta på spännande virkprojekt.

Man kan ju inte ha hur många mandalas som helst. Sedan så är jag inte pepp på att virka små plagg till barnbarnen dom växer så fort så det har blivit mera plädar som dom sedan kan ha ute i sommar och sitta på eller ha i vagnen. Men även där kan man inte ha hur många som helst…

Så jag sitter och googlar och kikar på Pinterest nästan varje dag, så det blir nog säkert nått projekt fram igenom. Denna mandalan virkade jag nu några kvällar för att bara ha något att göra och virka i annat än svart vitt och grått som jag har på mandalasarna ute.

Min tanke nu är att jag skall försöka att blogga 3 ggr i veckan måndag, onsdag och lördag om allt möjligt, mindre text och flera bilder om allt från himmel och jord och inte bara virkning. Vill få tillbaka inspirationen av att blogga och tjöta med er där ute så välkommen och ställ frågor till mig om vad som helst så skall jag svara så fort jag kan.

Ta hand om er så hörs vi snart

Kramkram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s