Inlägg · Mönster

Mönster virkade babyboots

Hej höst!! Ja jag tycker att hösten är här även att det metrologiskt inte ännu är det. Men färgerna i naturen börjar gå mot oranga/gula /bruna toner och då är det höst för mig 🙂 Jag älskar alla årstider men hösten är för mig den lugna och mysiga årstiden som tillåter mycket ljus och mysiga stunder med virkningen.

Här kommer ett mönster på virkade baby boots som jag virkat upp i Tilda. Virkade i dubbelt garn så dom blev härliga och lagom tjocka till de minsta. Dekorerade med läderband och nit så blev dom lite tuffa oxå.

Har fullt upp här hemma med renovering av ett gammalt garnrum/ sovrum som jag skall bygga smart förvaring för alla mina garner och även bli ett rum för mina barnbarn med tipitält m.m så detta inlägget blir kort . Så ta hand om er så hörs vi snart igen.

Kram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s