Okategoriserade

Glad Midsommar

Då har vi kommit till sommarens högtid – Midsommar. Men i år så blir det nog något mellan sol, vind och vatten gällande vädret. Idag torsdag så regnar det för fullt ute men det är varmt så luftfuktigheten är hög, nästan så håret krullar sig.

Vi har en paviljong som vi kan vara i vid dåligt väder eller som solskydd och med terassvärmare, men det är alldeles för fuktigt i luften så det lär nog bli kondens i taket och så droppar det så det hoppar vi över idag. Men regnar det lite i morron så gör det inget då skall jag och min man trotsa vädret och sitta ute i paviljongen ändå. Vi har suttit inne hela vintern och längtat till sommaren så lite regn är ok.

Vår paviljong är från Hillerstorp och är av hög kvalitet för man vill ju ha den vattentät. Vi köpte en billig från Jula för vi väntade in tak/väggar som vi skulle byta ut och det var lång leverans så tänkte vi att en billig kunde vi ha tills dess. Men INTE det ösregnade genom tyget så vi gjorde av oss med den redan efter en vecka. Så man får vad man betalar det mottot stämmer.
Trädäcket har infällda spotlights och i taket har vi ljusslingor som gör att det är väldigt mysigt och fint kvällstid. Även terassvärmanaren i taket lyster upp och är den bästa värmaren som finns som sprider värme till alla som sitter där.

Vi kommer fira i lugn och ro jag och min man. Våra barn och barnbarn skall fira med sina vänner, och det gör inget för min del. Det är liksom de ungas högtid, och inom några år så blir det att vara med när barnbarnen skall fira och man skall dansa och göra kransar för dom. Mina barn är så väldigt noga med traditioner och vara med familjen men jag tyckte dom kunde testa och vara med sina vänner och killarna är så små att det är lättast att vara hemma så klart.

Sedan så i måndags så var jag hos veterinären med min katt för han hade fått en stor böld som lagt sig under hud och fett så dom fick operera honom och nu går han med rakad vänster sida och med ett drän hängandes så då passar det bra att vi är hemma så vi har lite koll på honom.

I måndags så hittade jag ett så fint och enkelt mönster på virkade midsommarkransar/band i FB-gruppen Virka Mera. Det är tjejen som driver bloggen http://emlansemlanskreativa.blogspot.com/ som skapat det. Hon har inte lagt ut mönstret ännu på sin blogg eller Instagram ännu men här är länken till Virka Mera https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10161861999830254&set=p.10161861999830254&type=1&theater

Ett enkel söt krans som du virka lm-maskor med blad så lång man vill ha den + så du kan göra en knut bak. Sedan virka små blommor och sy på..Färdig.

Så jag har virkat 2 st som hon hade gjort i blått och en i rosa så söta och nätta och det passar mig super bra för jag har kort hår och en stor krans ser inte bra ut på mitt huvud i iallafall och så slipper man ju massa kryp oxå. Vissnar gör den inte heller så det är bara och ta fram den igen nästa år så klart 🙂

Det har blivit så mycket roligare att virka och blogga efter jag lade ner min webbshop och följare på instagram och bloggen skriver till mig och tycker det är så roligt att jag är mera aktiv på sociala medier igen. Allt har ju sin tid i livet och de 4 åren med shoppen fick räcka för mig.

Nu är jag hemmafru men kommer det upp något jobb som passar mig ( tror inte det kommer att ske) men då får jag överväga och börja jobba , Men är nöjd med livet nu när jag kan blogga och virka mera och få vara med min familj mycket, som jag tyvärr inte fick med mina föräldrar som dog väldigt unga 28 & 36 år gamla. Nog om mig!

ÖNSKAR ER ALLA EN :

Kram Camilla

4 kommentarer på “Glad Midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s