Färgkartor

Inspirerande färgkartor – Catona Scheepjes

Har ni svårt att matcha färger?? då är lösningen här 🙂 här hittar ni inspirerande färgkartor där jag har matchat färger med bilder för att ni enkelt och lätt kan hitta färgkombinationer som passar bäst för just ert virkprojekt.

Jag hade dessa garnpaket i min webbshop och det var väldigt, väldigt många som köpte dom för att man kunde hitta härliga kombinationer som man själv inte kunde komma på, eller svårt att få en inre bild när man väljer färger en och en. Allt eftersom färgtrender förändras kommer jag att göra nya inspirerande färgkartor

Dessa paket är baserade på Scheepjes Catona som finns i 109 färgnyanser. Har ni frågor eller vill ha hjälp med att få ihop färger utöver det som finns här så är det bara att kontakta mig.

Ni kan skriva i kommentarsfältet nedan eller Maila: camillaslivsstil@telia.com eller skicka Pm på facebook Camillaslivsstil, eller ringa 0707284811 så hjälper jag er så klart.

Det kommer mera nya färgkartor allt eftersom så håll koll, eller kika in på min facebooksida camillaslivsstil, där lägger jag också in info om nytt som kommer här i bloggen.

Önskar er en härlig sommar

Kram Camilla

2 kommentarer på “Inspirerande färgkartor – Catona Scheepjes

    1. Hej Elisabet. Gud vad glad jag blir ❤ så roligt att du gillar det. Jag kommer att även göra kartor för Stone Washed också Och flera andra i Catona oxå. Tack igen och önskar dig en trevlig midsommar kramkram

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s