Mönster Mandala

Tacksamhet & sommarvirkning

Herregud vad fort tiden går!, ena stunden är man i april och maj och nu har snart halva juni gått. Denna veckan börjar sommarloven, och nu lär man få höra mera glada barnröster på dagarna. Tänker mycket på när mina barn var små och klädde upp oss och gick på avslutningen och sedan hem och firade med tårta.

Nu har jag barnbarn och om 7 år är det dax för oss och få närvara på deras avslutning. Känner en sådan tacksamhet att få vara med om att få bli mormor, då mina egna föräldrar gick bort när dom var 28 resp 36 år gamla så jag har aldrig haft dom i mitt liv. Nu är jag ”lyxhustru” och kan träffa och vara med mina barnbarn när jag vill och känner en stor lycka att få vara delaktig i deras liv varje dag.

Denna mandalan ovan har jag virkat på frihand så jag har inget mönster på den. Kan skapa det om intresse finns så klart.

Idag så skall jag bokföra och göra det sista i mitt företag som jag avvecklat. Känner mig 200% nöjd och glad över att tagit detta beslutet, då det blev för mycket jobb för mig och kände att jag bara var hemma och jobbade varje dag i 4 år. Så nu behöver jag inte tänka på att passa tider när man skall till posten och allt annat jobb som varit kul men som blev ett stressmoment för mig.

Har även fått en himla virklust igen och känner en stor glädje att ge mig på spännande mönster som andra skapat och det får ta den tid det tar. Innan kände jag press över att skapa för att så fort som möjligt få ut bilder för att inspirera andra, och sedan få andra till att köpa garn till detta. Även detta med att skapa mönster på tid är inte min grej, utan saker och ting faller sig allt eftersom man sitter och virkar. Så här i bloggen kommer jag visa upp mina alster och länka till dom som skapat dom.

Mönstret till mandalan här nere hittar ni Här: https://lifestylebyella.com/give-away-doily/

Mönster som andra gjort kan bara genom att man virkar i andra färgställningar och kombinationer så blir det som en helt annat mönster. Så här kommer jag att lägga ut lite inspirations bilder på färgkombinationer ni kan använda. Jag sålde färdiga inspirerande garnpaket i min webbshop som var himla poppis, och skall ta med dom över hit så ni kan hitta er favorit och beställa hos er garnåterförsäljare.

Nu har jag fokuserat mig på en mönster skapare som heter https://lifestylebyella.com/give-away-doily/. Spännande och roliga mönster som är lagom svåra så det inte blir att man lägger bort det för att man inte förstår. Jag är inte den som vill ha färgglada mandalas, men jag kan virka dom och lägga till sidan och ge bort, men för egen del skall jag endast har grått, vitt och svart då mina möbler ute går i svart och grått så det matchar. Jag är väldigt nördig när det gäller färger och noga med att det skall matcha och inte ha ”fel” vit färg som upplevs gul tex.

Avslutar med att jag är osäker på om jag vill ha detta namnet på min blogg Crochetlove.se, alla känner mig för camillaslivsstil och det kanske blir att jag tar med mig namnet hit till den nya sidan.

Tack fina er för ni följer mig, jag värdesätter det mer än ni tror.

Kram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s