Okategoriserade

Välkommen till Crochet love!

Jag heter Camilla Jirasek och många känner mig från att jag tidigare har drivit bloggen Camillas Livsstil och webbshoppen Camillaslivsstil.se där jag har sålt garn. Har nu valt att göra en helomvändning och bryta mig loss från namnet och avvecklat företaget för att få mera tid för skapande och för min familj och barnbarn som ligger mig varmt om hjärtat.

Det har varit väldigt roligt att få jobba med att sälja garn och fått lärt mig så mycket och så klart fått mina egna favoriter. Så med alla dessa nya kunskaper och erfarenheter kommer jag nu att kunna dela med mig av allt till er, och hoppas bli en bättre bloggare, inspiratör och mönsterskapare.

Mitt nya namn Crochet love! Är ett så enkelt namn som Älskar att virka! för det gör ju jag och så kommer det så klart även lite annat också i bloggen.

Så det kommer vara en övergångsperiod där jag har båda bloggarna uppe för att jag skall flytta över mönster m.m till den nya bloggen, så mina mönster hittar ni fortfarande på http://www.camillaslivsstil.blogspot.se

Jag önskar er alla välkommen hit och så hörs vi snart

Kram Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s