Okategoriserade

Mysterievirkning Spa & Skönhet – Flower cardigan :)

Nu har jag lagt ut garnpaket till nästa Mysterium med start den 23 april. Denna gången heter den Mysterievirkning – Spa & Skönhet. 
Ni hittar oss på FB-gruppen Mysterievirkning och så kör jag parallellt i en blogg för er som inte har Facebook och den hittar ni det här www.mysterievirkning.blogspot.se
Det är ett paket med 3 Tilda Bamboo och 1 med Svarta Fårets senaste Home Spa. I paketet finns även 1 gåva, 40 cm resår och 1 st tag. Detta har jag gjort till ett paket pris på 180 kronor. 
Ni hittar detta hos www.camillaslivsstil.se
Skulle det vara slut på någon så kommer jag att få in mera garn till veckan så ni kan beställa ändå men då vet ni ifall det tar några dagar innan ni får paketet. 
Men först så skall Diana hålla i Mysterievirkningen Svea med start den 9 April och jag har bara 2 garnpaket kvar i webbshoppen. 
Det är så fantastiskt roligt att så många vill vara med i detta och jag har människor som ringer till mig och frågar om allt möjligt om detta. Men så klart så är det mycket jobb att förbereda inför varje mysterium med att hitta mönster och ha garn hemma och ordna garnpaket.  
Men det är väldigt roligt när alla är så glada över det, och så klart måste man ju absolut INTE köpa av mig utan man kollar först i sina egna garngömmor vad man har. Lägger alltid ut en materiallista så ni kan se om ni har det hemma eller behöver komplettera. 
Annars så har jag faktiskt slutat ta beställningar på virkade filtar m.m och det är väldigt skönt för jag höll på att stressa ihjäl mig för att hinna bli klar i tid. 
Nu har jag börjat att virka på en Flower Cardigan 3 år, som är väldigt populär och väldigt enkel att göra. Perfekt projekt om man har rest garn och man får en fantastiskt fin kofta. 
Mönster hittar ni hos
 I garnkorgen och den finns i flera olika storlekar. Jag har inga barnbarn ännu men det var kul att göra en ändå. Min är virkad i Tilda garnet och virknål nr 3. 
Får se om jag kan hitta någon liten tjej som jag kan ge den till :). 
Det skall bli en härlig vår och sommar i år för nu skall jag bara virka sådant jag själv vill. Skapar lusten kommer bättre fram då än under press har jag märkt. Så jag hoppas ni får en fin helg och så hörs vi snart igen. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Mysterievirkning Spa & Skönhet – Flower cardigan :)

  1. Ska bli kul med Spa mysterie virkning.Jag har virkat 3 olika i samma mönster som du har på din klänning, kofta mmJätte sött mönster.Ha en trevlig Lördag

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s