Okategoriserade

Nalleplädar under produktion

Söndag morgon! 
Sitter här i soffan med morgonrocken och med virkningen i knät. Jag har en beställning på 2 st nalleplädar som skall vara färdiga inom kort, men jag ligger väldigt efter i tidsplanen. Skall virka 84 rutor och det känns så där roligt när man gjort 36 likadana!
Nallarna är virkade i Tilda Limited Edition 2015. Tyvärr så blir det ingen utgåva av Limited Edition så jag passar på och virkar plädar av det jag har kvar i lagret. 

Mönstret är ett köp mönster men det finns en sida som gjort den som turtorial http://wonderfuldiy.com/wonderful-diy-adorable-crochet-teddy-bear/ som är lätt att förstå och räkna ut hur den skall virkas. Till ögon har jag köpt svart pärlhalsband och klippt sönder och sedan trätt på garnet som sedan virkas in som ögon. 
Det är en väldigt uppskattad filt för jag har virkat många och alla älskar den. Det är ju en fin present att ge till en nyfödd och som man kan spara hela livet. 

Så om ni tycker det är lite tyst från mig så är det att jag väldigt fokuserad på att bli färdig med dessa plädarna. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

3 kommentarer på “Nalleplädar under produktion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s