Okategoriserade

Höstkänsla i hela hemmet

Nu har jag kommit in i en höst feeling. 
Har sytt och köpt nya kuddar till sovrummet och soffan som går i koppar och guldgult. Det zickzack mönstrade tyget köpte jag för ett tag sedan på Hörnan i Strömstad och är så nöjd att jag köpte så mycket tyg att jag nu har kunnat sy flera kuddar. 
Allt i mitt hem går i vitt, men så tänkte jag att köper jag lite kuddar och ljuslyktor så får jag lite höstkänsla här hemma. Sedan hur länge det blir kvar det är en annan fråga ! 
Närmar vi oss advent så blir allt vitt igen och då får jag köpa lite nya kuddar igen…
 Jag har nog blivit lite väl insnöad i guldgult för igår var jag och mina döttrar i Strömstad på Gallerian och där fann jag denna lilla fina handväska i höstgul och tjejerna tyckte den passade mig perfekt så det blev bara för mig att köpa den så klart. 
Här nedan har jag gjort i ordning en liten myshörna med virkade pumpor och kakafat med nypon och rönnbär. Det är ju riktig höst ny så det blev riktigt stämningsfullt med dessa dekorationer och tända ljus på kvällen. 
 Mönstret till de virkade pumporna hittar ni Här

 Önskar er en fin vecka trots att det lutar åt mycket regn och rusk, men tänd ett ljus och kryp upp i soffan och njut av stillhet och ta fram ditt handarbete, det ger ro i själen. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Höstkänsla i hela hemmet

  1. Nu är det verkligen roligt att pynta om inomhus med höstfärger. Pumporna var jätteläckra. Mina är orange. Ska nog virka några fler. Det är en vacker dekoration. Till helgen är det skördefest på Öland. Då ser man riktiga pumpor överallt.Kram Eva

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s