Okategoriserade

Virkade pumpor

Nog har hösten kommit!! 
Har knappt varit ute på flera dagar pga blåst, regn, hagel och åska… 
Så det har blivit en del tid över för att virka och pyssla hemma, så det blev dessa 2 vita pumpor som kom till igår och idag. 
Jag älskar ju vitt så det var självklart att inte virka dem i orange, nu kan jag ha dem mer i min inredning som är i vitt. De ser även ut som vitlökar så man kan ha dem till vilket som. 
Mönstret hittar ni Här och jag har använt mig av lite olika garn men även dubbelt Tilda garn. Kan ha vilket garn som helst det blir bara olika storlekar på dom. 
 Tog mig en snabb tur ut i skogen och fick plockat lite nypon och rönnbär för dekorationen, De gula bladen har jag köpt i en påse så de är inte riktiga. Så nu får dekorationen stå här till de är ruttna och sedan får jag se vad jag hittar i skogen nästa gång 
Det är väldigt vackert med lyktor och bara låta naturens frukter ligga lite hur som helst, det blir dekorativt utan att man måste vara expert på att dekorera. 
Blir att ta tag i lite beställningar jag har, men jag brukar varva med projekt som jag själv vill ha eller göra så jag håller virkningslusten brinnande, utan att känna MÅSTE över varje sak man virkar. 
Kram på er och så önskar jag er en mysig helg 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s