Okategoriserade

Vilda Tilda

ÄNTLIGEN !! är jag färdig med min Vilda Tilda.
Det har varit så många projekt som gått före att jag inte fått virkat det sista på min Tilda, men nu fick jag ett ryck och färdigställde den idag. 
Vill ni också virka en Tilda så finns mönstret i FB gruppen Virka Mera eller så hos Piashobby. Ytterkjolen har jag själv gjort och den hittar ni här på högersida i Bloggen. Virkat med Tilda garnet och virknål 3.0. 
Ni kan köpa garnet i min webbutik Camillas Livsstil 
Här nedan ser ni kort från Katrin Skolglund och Glitter&Fnitter, dessa gav mig inspirationen till min Vilda Tilda
Här i hallen blir hennes nya plats, med de andra snygga brudarna. 

Sytt underklänningen av svart tyll och sytt på glas strass som jag hade liggandes, även lite strass i håret. Vita band med hjärtan har jag köpt i Thailand. 

Hoppas ni har blivit glada och inspirerade av Vilda Tilda, för de är himla roliga att göra och varje gång man går förbi dem så ler man och hjärtat skrattar också…det är så det skall kännas för då har man lyckats
Kram på er

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Vilda Tilda

  1. Hej! Åh en sådan fin Tilda docka. Du har verkligen lagt ner en massa arbete på denna fina docka. De vackra banden med hjärtan på blir liksom pricken över \”i:et\”. Tack för en mycket bra och inspirerande blogg. Med vänlig hälsning Irene, strax utanför Borås

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s