Okategoriserade

Från kökshandduk till snygg kudde

Tagit en liten paus från virkande och arbetet i min webbshop och sytt lite kuddar idag.
Igår var jag och träffade min underbara goa vän i Strömstad och vi gick runt och kikade i affärer och tog en fika på kaffedoppet. 
Vi var inne på Hörnan i Strömstad där de har enormt med tyg och annan inredning och man kan gå och bli sjuk av allt man vill ha. Men som sagt jag var ute efter tyg till några kuddar och så fick jag se underbara kökshanddukar från Svanefors. 
Så himla härlig dov färg och med lite detaljer på, och dessa gick jag loss på och fick en ide att göra kuddar utav. 
 Sytt med vitt tyg på baksidan och sytt i 2 knappar, och öglan klippte jag loss och sydde fast på hörnet av kudden så nu kan man även hänga upp den…
Och här har ni lite bilder på dem.
Kuddar har jag gjort förr av kökshanddukar och det är så bra med dem för de har rätt storlek till en vanlig 50 x 60 cm kudde. Är det då lite detaljer på så är ju det bara ett +, för man behöver inte själv köpa eller göra nått, de är så snygga i sig själv. Så en billig kökshandduk kan bli en väldigt exklusiv och personlig kudde. 

 Jag är riktigt nöjd med dagen, och att fått gjort något annat än bara virka och fått inreda lite i gästrummet med dessa nya kuddarna 🙂
Önskar er alla en fortsatt fin dag 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

4 kommentarer på “Från kökshandduk till snygg kudde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s