Okategoriserade

Elefant och ugglemobiler till barnvagn

Nu är jag färdig med barnvagnsmobilerna jag fått i beställning. Det blev en ugglemobil och en elefantmobil. Jag blev nöjd över resultatet och hoppas mormor till barnet också blir glad…(det vet jag att hon blir 🙂 )
Jag har virkat med Tilda garnet och virknål nr 3, mönster på ugglorna hittar ni Här och till elefanterna hittar du Här. Har använt rund resår och duschdraperi krokar för upphängning. Bollar och hjärtat har jag virkat på frihand. 

Jag kan tänka mig att dessa ugglor skulle vara fina i Tilda Limited Editon 2015 som består av ljusa pastellfärger. Det får bli en annan gång, just nu är jag glad att de är färdiga och att jag får tid att virka lite till mig själv. 
 Jag har hållt på och strävat med dessa en längre tid, för jag har haft mycket att göra så det krävdes en stor bestämdhet i mig igår och idag att bli färdig Så nu är de klara för att skickas till en lycklig mormor. 
Vakna! Vakna! ja det skulle jag behöva göra för jag har varit väldigt trött det senaste, men så klart är det skönt att bli av med virk beställningar som stressar, så det blir inte fler på längre utan bara virka till mig själv. ….hoppas jag kan lova det jag säger….vi få se????..
Även elefantmobilen blev färdig och den består av 4 st elefanter och ett hjärta i mitten. Tyckte det blev väldigt bra och att vända elefanterna åt olika håll. Även denna skall till samma barnvagn som ugglemobilen ovan. 

Några frågor ang detta så skicka gärna en kommentar så hjälper jag så fort jag kan 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Elefant och ugglemobiler till barnvagn

  1. Tusen tack för att du delar med dej av din kunnighet😊Du beskriver också så bra.Lätt att förstå.Dom små ugglorna är så söta.Lite pillrigt första ugglan men det gick lättare med andra.Ska få till en mobil till vagn.Jag har sytt ihop ugglorna innan jag trätt i tråd.Tänkte att jag ska få till det ändå på något sätt….optimist som man är😉Kram Liselott

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s