Okategoriserade

Virkade disktrasor

Härligt !! nu är det lite sol framme och man kan sitta ute. 
Det har varit fattigt med sol, men mycket med virkning i stället. Är ju tur att man har en passion för virkning och beställningar som gör att man inte sitter sysslolös. 
Igår fick jag levererat 3 disktrasor som jag fått beställt och hon blev så nöjd, för hennes barnbarn är väldigt ekologiska och dom skulle få dessa disktrasor. Väldigt roligt att så många yngre är så miljömedvetna och är beredda att betala lite extra för det. Så är dom nöjda så är jag nöjd. 
Tilda Bamboo kan ni köpa i min webshop www.camillaslivsstil.se
Disktrasorna är virkade med Tilda Bamboo som är 50% bomull och 50% bambu.
Dess egenskaper gör att de är perfekt till disktrasor för de har antibakteriella egenskaper, god uppsugningsförmåga och torkar snabbt. 
Ni hittar detta garn på min webshop www.camillaslivsstil.se 
 

Banderollerna har jag gjort själv och de blev faktiskt väldigt fina, och gör att trasorna ser väldigt exklusiva ut 🙂 Gör dem själv med ett wordprogram och variera teckensnitt och teckenfärg och lite clipart så har du själv gjort dessa 🙂 Vanligt A4 papper och centrera texten, och jag fick ut 3 st på ett A4. Voila…
Mönster till dessa trasor har jag hämtat på Svata Fårets bloggmönster och det är väldigt enkla. Jag har lagt upp 47 lm på alla trasor och tyckte det blev en bra storlek. 
Perfekt projekt om man vill testa nya mönster på och som kommer till nytta. Önskar er en fortsatt fin dag 🙂 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Virkade disktrasor

  1. Jättefina disktrasor.. jag virkar också i bambugarn, det är så bra.Tycker att mönstret ser bekant ut, måste kolla på svarta fåret. Kul då man kan göra egna banderoller, det blir så mycket mera ..fint!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s