Okategoriserade

Virkad disktrasa av Tilda Bamboo

Igår kväll började jag med att virka en disktrasa utav Svarta Fårets Tilda Bamboo. Hade ingen lust att starta på en Tilda docka så sent. Eftersom jag nu är återförsäljare till Svarta Fåret och säljer Tilda garnerna så har jag ju hyllorn fulla med garn. 
(Ni kan handla hos mig på www.camillaslivsstil.se och under Juni månad är det bra pris på Tilda garnen och fraktfritt så klart.) 
Så jag tog ett nystan och började virka på en disktrasa
.     Mönster hittar ni Här (om ni gör några färre maskor på längden, så räcker det till 2 disktrasor på 
1 nystan )
 
Det som slog mig var hur mjukt och skönt det garnet är och passar utmärkt till klädesplagg till disktrasor. Har antiseptiska egenskaper, bra uppsugningsförmåga och torkar snabbt…riktigt miljövänligt alltså. 

Jag har Tilda Bamboo i 10 olika färger och ni kan hitta dessa under ”Garn”  på min webshop www.camillaslivsstil.se

Banderollen gjorde jag på Photoscape och den blev riktigt fin, så jag är nöjd och det gör ju att man kan lämna bort en virkad disktrasa i present och den ser påkostad och lyxig ut…liksom förhöjer statusen för en sådan ”trasa”
Önskar er en fortsatt fin nationaldag i blåsten

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

3 kommentarer på “Virkad disktrasa av Tilda Bamboo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s