Okategoriserade

Våren är här och jag skall öppna en liten butik

Hej på er 
Sitter här en bit över 12 på natten och har fullt upp med virknings beställning. 
För en vecka sedan kom vi hem från Thailand och jag har nu börjat få ordning på jetlagen. Fina dagar fick vi direkt när vi kom hem så jag åkte så klart till blomsterlandet i Strömstad och inhandlade lite blommor och pynt. Passade även på att göra ordning på gravarna i Strömstad som jag har hand om. 
Solen värmde och det vart helt underbart väder. Men glädjen blev kort! så kom kyla, regn och mulet och jag fick ta in mina blommor igen. Men i morron är det utlovat bra väder igen. 
Den glada nyheten jag aviserar om är att JAG SKALL ÖPPNA EN LITEN BUTIK… Det är så att den lokala garnaffären här i Tanum skall stänga till sommaren, och jag hoppade fort på att starta upp min egna butik och skall då sälja garn men även lite inredning och design som är spännande och kan passa till virkade och stickade saker man gör till hemmet och tillföra det lilla extra. Jag har tänkt att butiken skall heta Camilla´s Garn & Design
Så nu börjar en ny del i mitt liv och det skall bli himla spännande och en utmaning så klart. Men innerst inne vet jag att jag greja detta, även att jag inte kan allt inom stickning och virkning så får jag väl lära mig men det är ju dock min passion att virka, så jag får väl ta till hjälp av de som tidigare jobbade i garnaffären och av kunderna och så klart you tube. 
Fick sådan energi av spänning inför denna livs utmaning att jag har grejat med blommor och varit så pigg och glad att jag knappt känner igen mig själv. Nu skall jag försöka få till en logga som passar och börja att budgetera och göra affärsplan så det är mycket att stå i. 
Kommer att meddela er senare om de olika social medier som jag kommer att marknadsföra min nya butik och skicka ut lite erbjudande så klart. Kommer inte att ha webb försäljning utan endast i butiken och på lokala marknader. 

Nu när våren är här så får man lust att ha pastelliga färger både ute och inne men så länge det gör en glad. Även att jag gillar vitt så lite färg kan man ju sticka in i mellan, det är ju bara att byta så fort man tröttnat 
Mina lyktor är uppdaterade med både pastelliga band och med en liten fågelholk, gillar små roliga och söta detaljer att hänga på lyktor eller dekorera i blommor både ute och inne. Det är en kort tid på våren som jag alltid blir så barnslig av mig, men det är nog för att våren är på väg och det inte är länge kvar till vi sitter här med fötterna i gräset och grillen är full av läckerheter. 

Så om ni undrar vart jag är så virkar jag för fullt för att bli färdig med en ugglepläd som jag har designat mönstret till och under veckan kommer att bli klar efter mycket jobb, men det skall bli roligt att få visa er den innan jag skickar den till en liten bäbis…
Det blir sedan en hel del uppvirkning av allt möjligt som jag skall ha i butiken som inspiration och till försäljning och kommer så klart att dela detta med er. 
Men vi hörs snart igen
Ta hand om er 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

4 kommentarer på “Våren är här och jag skall öppna en liten butik

  1. GRATTIS till din butik! Så härligt att få ägna sig åt sin hobby på arbetstid! Du kommer att klara det hela galant så duktig som du är! Det kommer förhoppningsvis (om posten sköter sej) ett litet brev till dej idag med små kottar. Du får två färger eftersom jag hade över och själv har så många krukor så det räcker!Tack för att du tänker på mej nu när jag saknar min vovve så mkt!Kramar från Finas mammis och LYCKA TILL!

    Gilla

  2. Hej!! Tack så väldigt mycket för de små kottarna jag fick på posten igår. Var och köpte jord här om dagen så nu skall här planteras. Förstår att du saknar din lilla vovve, och jag har varit med om det samma för 4 katter, det gör så jäkla ont i själen och det skall det ju göra. Så det tar den tid det tar med sorgen. Sade själv senast att jag aldrig mer skall ha katt…och så en dag så flyttade min dotters katt hem till oss så nu har vi en Musse Bus här på snart 2 år..så det blev en katt i huset ändå. Jag hoppas verkligen att detta skall bli bra med butiken…har så mycket ideer att hjärnan bara snurrar. Tack igen och kram på dig och sköt om dig // camilla

    Gilla

  3. Hallo! Så klart du skall komma inom och i allafall säga hej och kanske bli inspirerad att köpa nått. Hoppas allt går bra med detta så klart så det inte blir nått tråkigt stopp på vägen som gör det omöjligt så klart.// ha det så gött kramizzz camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s