Okategoriserade

Semester slut — Dax att virka

Hej Allihopa !!!
Nu är vi äntligen hemma från semestern. Borta bra men hemma bäst. Det har varit helt underbart i Thailand och vi har haft det så roligt och ätit all konstig mat och haft tokigheter för oss hela tiden. Men allt har sitt slut och det för denna gången. Det vart vårt 7:e år i rad som vi åkt dit så vi känner oss väldigt hemma där. 
Även fått nya Facebook kompisar från Thailand och Kambodja som jag träffade på en marknad när jag satt själv och åt och de satte sig ner och började prata. Så det har varit häftigt. Efter lång resa så är vi hemma och jetlagen börjar att jämna ut sig…ett elände varje år.
Men i år så shoppade jag inte så mycket, mer än lite garn, band, små skallror och knäppen till plånböcker. Det är ju så billigt där att man kunde köpa allt men på samma gång så har jag redan så himla mycket hemma redan. 
Här är lite av det jag köpte
Dessa knäppen i alla storlekar och former kostade ca 5-10 kr styck så det fick bli några stycken 
Hittade dem bakom alla marknadsstånden, där en liten butik höll till. 
Här har jag lite att göra framigenom…men väldigt roligt med nya utmaningar så klart 
Dessa färgglada banden är ” Thaiband” och var det billigaste vi hittade de kostade ca 2 kr/ m men oj vilken fin kvalitet det är på dem. 
Dessa med små blommor på kommer nog att bli fina till Tilda dockorna och mycket annat. 

Till påsk får nog dessa prickiga och pastelliga banden komma fram, men till vad vet jag inte ännu 
Vi köpte 100% bomullsgarn i 200 g nystan och kostade 20 kr/ st. Virknål 3.5-4.0 så vi får se vad det blir av dessa, men alltid bra att ha. Jag slängde in dom i frysen när jag kom hem, ifall det skulle vara något okänt i dem….

 

Nu skall jag virka färdigt en babypläd, barnvagnsmobil och en snuttefilt innan jag kan börja och göra lite små väskor. Har även ett nytt mönster på gång i hjärnan till en vårmössa, men jag får nog vänta med det.
Under tiden så hoppas jag ni kikar in ibland. Det vart inte så mycket uppdatering på bloggen när vi var bortresta pga dålig mottagning så vi fick köpa en pocket router, och så var det så varmt och vi hade något för oss varje dag och kväll. Men det är väl så det skall vara på en semester…sova kan vi göra när vi kommer hem 🙂
Kram på er 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Semester slut — Dax att virka

  1. Välkomna hem! Roligt, precis det garnet köpte jag också. Lite tjockt tyckte jag, jag ska leta efter ett lite tunnare nu nästa gång 😃 Börsspänne har jag också köpt men inte använt dem ännu, det får väl bli nästa projekt. Lägg gärna ut mönster om du har något bra! Grattis till butiken, så roligt och inspirerande. Jag önskar dig \”Lycka till\”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s