Okategoriserade

Advent och jultider = stresstider

Hej alla vänner!
Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen men det har varit lite mycket det senaste. Inte minst har jag fått en hel del beställningar på virkade barnvagnsmobiler, tomtar och sjalar så att ta mig tid att skriva har tyvärr kommit i skym undan.
Var faktiskt med på en sk julmarknad, Adventmys kallade de det…och jag kan säga att dit kom ingen. Vi stod i 5 timmar och frös häcken av oss och ingen människa tog sig tid att komma och titta på vårt fina bord med massa virkade saker. Så där blev jag lite bränd på att vara med på marknad. Det liksom värdesätts inte som nya saker man köper i affären, men ändå hade vi väldigt låga priser men de slängde inte ens ett öga på det. 
Så nu blir det att koncentrera sig på att få köpt julklappar, planera julen och virka färdigt så klart. 
Sedan så förra helgen var vi på Blomsterlandet i Strömstad för att köpa in lite julgrupper till hemmet. Tji fick jag där!! bara några stycken var färdiga, alla var jätteröda och kostade ca 399 kr / st. 
Så vi hoppade in i bilen och åkte till Munkedal i stället och det var väl inte så mycket där heller, men det fanns en del bra erbjudande på växter som man kan göra grupper själv så det blev att inhandla så klart. Så jag köpte massor av blommor och det kostade mig 200 kr och det blev 5 julgrupper så det var ett bra köp tycker jag. Nu hade jag sån tur att jag sparat julkrukor så det var bara att sätta i gång. 
Här är lite av det jag gjort och allt går i vitt för jag kan tyvärr inte ha för mycket rött för jag gillar inte det. 
Vit cyklamen, skylt, fin kruka och fint band så blir det enkla väldigt vackert…
I denna gruppen nere har jag vit höstglöd och en lite enebuske och dekorerat med skidor och en God Jul skylt
Hyasinten fick sig lite mossa runt knölen och en stjärna och ett litet band. 
Små saker kan göra väldigt mycket. 
I köksfönstren har jag även där vit ”höstglöd”, murgröna, band, en God Jul skylt, tomte, en ren och en fin båge som murgrönan kan växa på. Detta är jul för mig

Denna gruppen har jag Cyklamen, liten enebuske, skyltar, band, silverhår och en fin liten skridsko

Med detta önskar jag er alla en fortsatt mysig December och att ni får njuta av den lite, för denna tiden går fort förbi.
Kram på er och håll hårt i plånboken 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

3 kommentarer på “Advent och jultider = stresstider

  1. Så vackra julgrupper. Jag har 4 amaryllis med knoppar som ska pimpas till mina barn. Försöker verkligen fixa en annan stil än de man vanligtvis ser. Kottar , mossa och mossiga grenar o.dyl från skogen här brevé får det nog bli. Ha en fortsatt fin advent. //Eva

    Gilla

  2. Här är jag igen. Nu har jag tittat runt lite och du milde vad jag känner mig inspirerad . Och så fint du lägger in dina bilder med ram runt. Du hamnar i min blogglista för jag vill gärna hänga hos dig och se vad du gör. Ha det fint. //Eva

    Gilla

  3. Hej Eva! Oj vad glad jag blir att jag lyckas inspirera någon, det är bara lilla jag som vill dela med mig av saker jag gör m.m. Du är ju super duktig själv med massa inspiration. Så då lägger jag dig i min blogglista och får vi hoppas att flera hittar oss. Ha en underbar Advent och jul kramkram camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s