Okategoriserade

Virkade hjärtevantar…till Kvinnohjärtat

Igår hade vi begravning till min morbror och det blev en fantastiskt fint sista avsked, så jag känner mig väldigt stolt över att kunna arrangera detta så det passade hans personlighet.
Men sedan var det raka vägen hem till verkligheten och satte mig med virkningen direkt.
Har fått lite beställningar det sistone så det var bara att sätta igång. Först så gjorde jag dessa 3 par vantar som jag lämnat till försäljning hos Garnaffären Broderiet i Tanum men sedan fick jag beställning på ytterligare vantar.
De turkosa ovan blev väldigt fina med den runda blomman på och själva det turkosa garnet är fantastiskt fint och skönt att jobba med. Det är Marks Kattens Samo som den är virkad i och med virknål nr 6. Mönstret är från Hjärtevanten som ni finner Här. Själva blomman är på fri hand och med restgarner och så sydde jag ett prickigt band runt. 

De vita vantarna är original Hjärtevantarna som ni hittar Här 
Jag har nu fått besked från Hjärt och lungfonden att jag skall få ett ”insamlingshjärta” så ni kan följa insamlingen jag gör till Kvinnohjärtat då jag ger 50 kr för varje par vantar jag säljer. Varför skall jag ha alla pengar när det finns de som behöver de bättre, så därför ger jag här en del för forskning till detta som jag känner är rätt för mig. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Virkade hjärtevantar…till Kvinnohjärtat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s