Okategoriserade

Mycket jobb – lite tid för virkning

Söndag eftermiddag och jag sitter här och ser ut mot trädgården och känner hur höstmörkret letar sig in i varje vrå. Tänder många ljus nu för att mota ut mörkret och jag har blivit förlamande trött och oinspirerad av allt. 
Har många virkningsprojekt men orkar inte starta någon och den jag håller på med nu lägger jag bara till sidan hela tiden och jag bara repar upp för jag har ingen fantasi.
Men jag har i allafall fått gjort i ordning köksblommorna och det är ju en ljus glimt i detta mörkret. Det är nog så att man har varit så van vid att det varit varmt och ljust hela sommaren och hösten också att jag nu inte riktigt har hunnit med i växlingarna.
From nu, så kommer jag att jobba väldigt mycket fram till jul att det kommer att bli väldigt lite tid för virkning och det känns frustrerande att tänka på det. Jultider är ju den roligaste tiden att virka men det får nog bara bli de 2 beställningarna jag fått. 
Så mina vänner! det kommer att vara tyst och stilla på bloggen en tid  fram igenom, och blir det något inlägg så blir det när jag har tid och lust. Jag vet att när jag jobbar mycket så sitter jag bara och tittar rakt fram på kvällen och orkar absolut inte komma till skott och börja med något. 

Så mina vänner, jag hoppas ni får en underbar tid med virkning och pyssel och så hörs vi när allt har lugnat ner sig 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

2 kommentarer på “Mycket jobb – lite tid för virkning

  1. Ha det så bra trots avsaknad av virkningen! Jag har precis påbörjat min virkperiod igen då sommaren tycks ha tagit slut. Jag förstår att du känner dej trött efter en lång dag på jobbet! Minns att jag ibland kunde tänka när jag körde hem från jobbet att ikväll ska jag inte göra någonting för jag är så trött! Hoppas du trivs med ditt jobb!Ha en fin kväll!Kram/Finas mammis

    Gilla

  2. Åh, då hoppas jag du får liiite tid att blogga, tycker din blogg är jätterolig och inspirerande. Och jag väntar på din VinterTilda. Tänk bara på att ta det lugnt!//Lollo

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s