Okategoriserade

Lite nytt och lite beställt

Idag innan jag var hos tandläkaren tog jag mig en sväng inom Kompassrosen i Grebbestad. Hade sett påfågel fjädrar för ett tag sedan och inte kunnat sluta att tänka på dem. Så idag gick jag raka vägen in och köpte mig 5 stycken. Oj! vad fina de är!
I gästrummet som jag grejat lite i så saknades något högt och skirt och så dessa fick flytta in där. Det behövs så lite för att göra så mycket för inredningen. Jag är då väldigt glad över dem, och de kostade bara 20 kr/ st så det var det värt. 
Sedan så fick jag Cellbes katalogen idag och jag strö bläddrade lite i jul delen. Och där såg jag denna underbart fina och mysiga adventsljusstake som är vit och inte alls mycket rött i för det gillar jag inte.
Utan den har manschetter av fårskinn och med ett litet rött band i. 
Håll med om att den är super fin. 
Så först tänkte jag vänta med att beställa den men kunde inte hålla mig så nu är den beställd och snart skall den få bo hos mig. 
Så ullig och mysig den är…så glad att jag slog till och beställde den, annars hade jag grämt mig över det. 
Nu blir det till att virka lite på min andra Tilda docka som skall gå i julens tecken 🙂
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

2 kommentarer på “Lite nytt och lite beställt

  1. Jättefin ljusstake, fick oxå Cellbes idag, ljusstaken med hästar och hjärta får det bli till vårt lilla barnbarn. Tack för en väldigt inspirerande blogg, väntar med glädje på nästa inlägg!//Lollo Wäverstam

    Gilla

  2. Ljusstaken verkar vara lite gotländskt inspirerad, där de ofta hade vit fårull nedanför ljusen för att skapa ett fint skimmer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s