Okategoriserade

Prästkragar på lila äng

Prästkrage tavlan till min vän är nu färdig!!
Hon önskade sig en lila tavla med grått i, men när jag gjorde gråa rutor så blev den inte så ”glad” och somrig längre så det fick bli i lite olika lila nyanser. Den mörka rutan är mörk lila men den ser lite svart ut på bilden.
Nu skall denna fina tavla få bo i Karlskoga och jag hoppas hon blir glad över den. Vi skall åka och träffa dem i sommar så då tar jag med mig den dit.
Mönstret på dess underbara prästkragar hittar ni på Bautawitch
Jag virkade med Tilda garnet och virknål 3. Skulle ha virkat med virknål 3.5 så hade rutan blivit lite större men jag hade gjort så många rutor innan jag kom på det att det fick bli flera mindre rutor i stället. 

Nu blev jag så peppad av alla blommor att jag nog måste åka till Landgrens handelsträdgård och köpa lite blommor. Det är bara att det har regnat så mycket den senaste tiden,  att jag har dragit på det tills vädret blir mera stabilt och att det blir lite varmare att vara ute och pyssla i trädgården. 
Hoppas ni får en underbara dag alla läsare..
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Prästkragar på lila äng

  1. Underbart vacker tavla! Så roligt att få se! Prästkragarna blir fina på vilken bakgrund man än väljer men det är något visst med lila! Hoppas han sätter den i sitt sovrum för den förmedlar lugn på något vis! Kram på digÅsa \”BautaWitch\”http://BautaWitch.se

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s