Okategoriserade

Nalletavla blev kudde

Den lilla nalletavlan fick bli en kudde i stället. Tavlan vart så liten så jag virkade en kant runt om så den passar en 40×40 kudde. Ser kanske lite mörk ut runt kanterna men det är den inte i verkligheten måste jag säga. Så nu skall den få bo i skyltfönstret på Broderiet i Tanumshede. 
Annars idag blir det till att göra en del ärenden och försöka att göra lite annat än att virka, men efter några timmar så sitter jag där igen och virk, virk…
Eftersom jag inte har små barn själv så blir det till att ge bort det jag virkar, kan tyckas onödigt kanske? men det är så kul att testa nya saker och många gånger är det mönster till barn som kuddar, mössor, plädar m.m. Så det är liksom en grej jag bara gör för att det är så himla kul att virka. 

Nu jobbar jag med att göra en babyfilt och det är en utmaning för mina fingrar och rygg kan jag säga. Alla dessa rutor som skall göras, gör att det blir enformigt men skam den som ger sig.

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s