Okategoriserade

Sweet Teddy Bears

Är inte dessa små björnar underbara?? Satt och googlade en dag och fick se dessa som en pläd och blev helt betagen av dem. Så jag har virkat en liten tavla men skall nu ge mig på en större kudde och variera med lite andra mönster i mellan nallarna. Dessa kan man virka en pläd, kudde, tavla till och med en halsduk…
Jag har virkat med Svarta Fårets Tilda garn och virknål 3 så rutan blir rätt liten, så jag virkade ett extra varv runt för att få större ruta. Ögonen är pärlor från ett halsband jag klippte sönder och blev perfekt storlek till dessa små sötnosar.
Mönstret på björnen hittar ni Här och  blomman Här
Tänk om jag hade haft detta intresse när mina barn var små, så mycket fint jag skulle ha virkat till dem, men då sydde jag mest kläder och stickade en och annan tröja men det går inte att jämföra med hur kul det är att virka och hur mycket man kan göra
Hoppas ni får lika kul som jag att virka dessa sötnosar.
Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

En kommentar på “Sweet Teddy Bears

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s