Okategoriserade

Virkad kudde med ringblommor

Under påskhelgen som har varit underbart varmt och skönt har jag i mellan åt suttit och virkat på ett mönster som jag hittade på en engelsk sida. Himla enkelt mönster och snabbt går det, och sådana mönster gillar jag.
Den är virkad i Tilda garnet och virknål 3.5 för min dotter hade lånat nr 3 så det är ju virknåls storleken som är bäst till detta garnet för det blir lite tätare mellan stolparna tycker jag, men jag är väldigt nöjd med kudden som den blev. 
Tänkte först att det skulle bli en tavla men det fick bli en kudde i stället den gjorde sig bättre där tycker jag.
Härlig dova färgtoner gillar jag så nu får den bo i mitt gäst rum som med allt annat jag virkar …
Flera inspirerande bilder från på denna kudde  hittar ni  Här, och mönster Här 

Hoppas ni har blivit inspirerade
Och att ni fortsätter att läsa min blogg

Camilla

5 kommentarer på “Virkad kudde med ringblommor

  1. Hej Camilla!Ska precis till att virka uddkanten till kudden men vet inte riktigt hur jag ska göra. Du skrev inte i beskrivningen hur du gjorde så jag undrar om du vill hjälpa mig?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s