Okategoriserade

Gå bort present!

Var på besök hos några vänner härom dagen och visste inte riktigt vad jag skulle ha med mig. Men så var jag inom kompassrosen i Tanum och hittade denna fina Ranunkel. Den hade en så fantastiskt fin rosa färg att jag inte kunde motstå den, och allra helst hade jag velat ha den själv så klar.
Det är ju alltid så att man köper presenter efter vad man själv tycker om, men man köper sällan till sig själv utan till andra..typiskt!!
Men jag kompletterade denna lilla gåva med ett virkat grått hjärta med lite spets på och så en liten etikett som pricken över i:et så klart. 
 Och jag hade en sån tur att hon blev jätteglad över denna lilla present och jag känner mig nöjd över att det. Det är inte alltid lätt med gå bort presenter utan att det blir för lite eller för mycket..detta blev väldigt bra tycker jag…
Men nu blir det JAG som skall ha en sån fin Ranunkel i mitt hem för de är väldigt fina, men jag får nog vänta till efter Thailandsresan för annars finns nog risken att den inte är i liv när jag kommer hem 🙂
Inte för att jag misstror den som skall vattna här hemma, men varför skall de stå där i 16 dagar och ingen njuter av hur fin den är varje dag. Så den som väntar på nått…..
Nu är OS över och allt skall bli normalt igen även på TV, det har varit väldigt roligt att följa OS men nu känns det bra och vill nu återgå till normalt TV-tittande.
Kram på er och ha en underbar vecka på er. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Gå bort present!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s