Okategoriserade

Äntligen vardag igen..

Nu är jag faktiskt riktigt trött på alla helgdagar. Det blir liksom så tråkigt när affärer är stängda och matvarubutikerna har inte fått in nya fräscha varor, utan där ligger apelsiner i nät och möglar och allt känns gammalt.

Även hemma har jag fått köpt nya blommor till fönstren och det känns så fint och fräscht ut nu när julen har åkt ut. Köpte lite nya murgröna på båge och lite andra små blommor som jag skall arrangera till två små grupper som går i lite svagt rosa.

Det känns så ”vårligt” och det är väldigt skönt. 
Nu står en bukett med tulpaner som ICA har på erbjudande  på bordet, så nu står mitt hem lite rustat inför våren…för den kommer väl?

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Äntligen vardag igen..

  1. Tack för fina kommentarer hos mej! Jag har nog fått riktig bloggtorka. Jag håller med dej om att allt är tråkigt och smutsigt nu, vädret gör ju inte saken bättre. men nu ska det ju bli vinter så allt återgår till ordningen. Du piggar alltid upp med så fina blomarrangemang! Kram/Finas mammis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s