Okategoriserade

African flower nåldyna

Det är så många som virkar African flowers, så jag fick ena ta och testa detta idag. Det fick bli en nåldyna av de två jag gjorde. Jag använde en över och under och virkade ihop dem som en boll och fyllde med vadd.
Mönstret hittar ni Här

Skulle vilja ha det drivet som många har att virka plädar, väskor m.m med mormorsrutor och nu African flowers men jag har inte tålamod att göra 50-70 st likadana rutor, så det får bli små projekt som tex denna nåldynan.
 Men de är underbart fina och dekorativa och nu vet jag hur man gör dem så i framtiden blir det nog någon pläd…
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s