Okategoriserade

Bråda dagar i juletider

Ojdå!! det har nu gått över en vecka sedan jag gjorde ett inlägg.
Ja! i dessa jultider är det mycket som skall göras och när kvällen kommer så öppnar jag inte ens datorn.
Nu är dock alla julklappar färdiga och allt som skall bakas är gjort. Har även börjat julhandlat mat som man klarar sig längre tid så är det klart, resten blir till veckan.
Min man fyllde 45 år på självaste nobeldagen och vi skall fira honom i dag med lite tårta som vi har gjort själva och dekorerat lite extra.

 Men så i alltihopa så skall Linnea och Co åka till Göteborg och kolla bil så det blir tajt med tid så vi får se hur det blir.

Sedan så har jag fått tid för operation av mina fötter och det blir höger foten först och då den 22 januari i Spenshult.  Man har nästan gått och blivit idiot och tror man inbillar sig till slut men så är det inte trots allt, men den eviga väntan gör att man får konstiga tankar om allt.
Julgranen är uppe och den blev jättefin, vi har sedan många år plastgran för jag tål inte riktig gran så då kan man ju ta in den lite tidigare och sitta och mysa och titta på den lite längre än annars. Mitt hem går ju i vitt men granen den är en riktig Musse Pigg gran. 

Det är så underbart att få hänga upp alla olika kulor m.m som jag har köpt på mina resor i England och Skottland och de bär på massa minnen med underbara upplevelser så det är annat än vanliga ”köpekulor i packet på snabbköpet”
Så alla andra vanliga julkulor finns inte längre utan bara ”resekulor och dekorationer” som finns i granen…underbart…
Till veckan blir det som sagt att julhandla sista maten och börja förbereda lite, och så skall linne dukarna och linne servetterna manglas och dukar strykas så klar. Det är väldigt roligt att pyssla men som sagt så måste jag ta det lugnt i mellan åt och vila fötterna så jag orkar med dagen.

Några små blomgrupper fick jag köpt på blomsterlandet i Strömstad härom dagen och som går i vitt så klart.

Ha en riktigt mysig 3:e advent helg på er alla

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Bråda dagar i juletider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s