Okategoriserade

Bok till mormor – dömes för mord av Gösta Unefäldt

Skall idag och hälsa på min mormor på sjukhuset och tänkte då åka inom Torp och köpa henne en bok. Vi har ju en författare i Strömstad som skrivit och gjort en del filmer om Strömstads Polisen och dessa älskar mormor. Så nu har Gösta Unefäldt gett ut en bok till och jag tänkte åka inom och köpa en till henne. 
Hon fyller år den 13 nov men man vet aldrig med tanke på hennes sjukdomstillstånd den senaste tiden. Sist jag köpte boken var författaren på Hedemyrs och jag fick då den signerad men har tyvärr inte lika tur denna gången. Men jag vet att hon blir glad över den. 
Annars så tycker jag att ni skall njuta av dagen och så hörs vi i eftermiddag.
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s