Okategoriserade

Dörrkrans i höstens lila toner

Igår gjorde jag en krans av rönnbär men idag så traskade jag ut i skogen och plockade lite ljung och gräs med fröställning. Sedan så fann jag dessa underbara blå blommor som känns som eterneller som säker kommer från någon trädgård.
 Detta och lite till fick följa med mig hem och det blev att komponera ihop nått.  Blev så nöjd att jag hängde den med rönnbär på baksidan av huset och denna får nu pryda min entre. 

 Känner nu att jag kommit in i en pysselperiod och mitt nästa projekt blir krans med nypon. Men det finns flera olika projekt i huvudet nu som dekorationer inne och ute. 
Tack naturen för allt du bjuder på 
Trevlig kväll 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer på “Dörrkrans i höstens lila toner

  1. Den här kransen var ju ännu finare! Du skulle kunna tillverka i massor och stå på torget och sälja! I staden jag bodde i förut hade vi torgförsäljning varje lördag året runt och vem som helst kunde stå där och sälja! Kram/Finas mammis

    Gilla

  2. Tack!! ja man lär så länge man lever och man får nya ideer hela tiden..men det är himla kul. Som sagt det är inte varje gång man får till det men idag blev det bra./ trevlig helg kram camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s