Okategoriserade

Mormor sicksack kudde

Hade lite garn rester liggandes och så ville jag virka en kudde. Men jag ville inte göra den vanliga mormorsrutan utan jag hittade en beskrivning på sicksack mormorsmönster i boken ”Stora boken om virkning”
Så jag tog och testade och så här blev det. 
Kudden är 40×40 cm och jag har låtit spetsarna sticka utanför själva kuddfodralet. 
Mönstret hittar ni längst ner på sidan: 

Kan säga att detta är väldigt lätt att virka.
Jag använde flera färger än 3 som beskrivningen, det är bara att använda hur många man vill men jag virkade 2 varv av varje färg.

Vore väldigt roligt om ni som också gör detta delade med er och länkade så jag kunde få se på era fina alster.
Trevlig kväll på er alla
kram kram

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

2 kommentarer på “Mormor sicksack kudde

  1. Hej!!Hoppas du haft en underbar sommar, här har det varit fullt upp och ner men känner att jag nu är på G. Men lite virkning har det blivit. Kudden var snabbvirkad tog 2 kvällar så var den färdig så jag rekommenderar verkligen denna om man inte vill göra den vanliga mormorsrutan. Lätt och snabbt.Kramar till dig och fortsatt skön sommarkram camilla

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s