Okategoriserade

Grattis Linnea på 20 års dagen

IDAG FYLLER VÅR LINNEA 20 ÅR

Ja! tänk vad åren går, känns som det kanske var 10 år sedan jag fick henne men nu är hon vuxen och utflugen. Men idag på hennes födelsedag är hon hemma hos oss. I morgon skall vi ha grillfest med den närmaste familjen = 13 st och fira av henne då.
Just nu står hon och Emma i köket och bakar cheescake till i morgon och den är super god så den är vi tvungna att bjuda på så klart. Hoppas nu bara vädergudarna är med oss och att vi får en dag som inte är för blåsig, för jag tänkte vi skulle vara ute. 
SÅ ÅTER IGEN 

GRATTIS LINNEA !!! 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s