Okategoriserade

Äntligen till Mallorca..

Nu har vi slagit på stort och beställt en resa till Mallorca i Augusti. Efter lite spanande så slog vi till och kände att vi ville till värmen innan hösten kommer. Det är lite långt att vänta till Februari då vi åker till Thailand och vi kom över resan till ett bra pris och med all inklusive.

 Detta stället ligger på östsidan av Mallorca men har en av öns finaste stränder så det är ju kul att få utforska. Har inte varit på Mallorca sedan 1990 när jag och Benny förlovade oss så det är ett tag sedan. Så detta skall bli mysigt. 

Hi! Bouganvilla Park Aparthotel, Cala Millor

Det enda bra med Norge är att de har fantastisk låga priser på charterresor. Vi bokade på Ving i Norge och avresa från Gardemoen. Det är nästan lika långt som att åka till Göteborg, Landvetter. Priset är 3 ggr billigare så vi fick betala med hotell/resa/all inclusive 4400kr / pers och det tycker jag är nice price. 
Med på resan skall Emma och hennes kille vara och det är ju alltid roligt med resesällskap. Så nu har vi nått kul att se framemot inom det närmaste sedan blir det att gneta till biljetten till Thailand men det ordnar sig alltid. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s