Okategoriserade

Underbara midsommar

Nu var årets midsommar överstökat, och jag kan säga att det blev en lugn sådan. Vi hade ju uppehåll hela dagen men mulet och stundvis väldigt varmt. Så igår på förmiddagen frågade jag Bennys syskonbarn Evelina och Sara om de ville att jag ordnade en liten midsommarstång och så klart ville dom vara med. 
Det blev att ta med sig dom till skogen och hämta björkris o lite blommor medans Benny och hans pappa gjorde stommen. Midsommarstången blev jättefin och ungarna gillade detta väldigt mycket. 
Sara ”den lilla tjejen” kom med en kommentar när vi var färdiga: ” När skall vi dansa runt grenen” dom är härliga dom små liven… 
Linnea däremot ville ha en krans i håret så hon åkte och köpte sig lite blommor på Konsum, för hon var överallt och letade och hittade inget. Hon blev fantastiskt vacker i den fina kransen hon gjorde, en riktig midsommarskönhet..

Så efter lite sill och jordgubbar så fick vi matkoma och somnade en stund. Senare på eftermiddagen började regnet komma och det blev att sitta framför tv:en resten av kvällen. Idag lördag regnar det och blåser och det är endast 13 grader ute. Hoppas det håller upp till i eftermiddag för vi vill så gärna få grillat . 
Ha en riktigt trevlig midsommar helg allihopa..

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Underbara midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s