Okategoriserade

Turkos snäckskals mössa

Fick ett infall att virka en mössa till mig själv av ett Freja garn jag hade över. Och det blev riktigt bra tycker jag. Lite färg på huvudet till hösten skadar ju inte. Har alltid svart mössor men denna funkar fint. Tror att den mörkgrå randen och blomman gjorde att den ser lite festligare ut.
Mönstret på mössan och blomman har jag hämtat från Sveas och är jätteenkelt. Gjorde lite ändringar på mönstret så att jag började med snäckskalsmönstret direkt efter ökningarna. Och rosen lade jag upp 70 lm i stället för 50. Man kan laborera som man vill så klart. 

Så fram med virknålen nu tjejer, det finns alltid nått man kan virka.

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Turkos snäckskals mössa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s