Okategoriserade

Det växer så det knakar..

Nu blommar det så det knakar och underbart är det. Det är så underbart med blommornas alla färger och naturen som är ljusgrön och fräsch och inte minst att få höra fågelkvitter överallt. Denna tiden på året är den bästa, så det gäller att njuta och sitta ute så mycket det går…

 På min bänk utanför dörren har jag ett stort fat där jag sått plocksallad, här skördar jag redan varje dag och det är lätt åtkomligt och dekorativt.
 I växthuset växer det som bara den, gurkor och tomater har redan kommit så nu är det snart dax för skörd. Potatis har jag satt i odlingslåda och där har jag satt Astrixepotatis som jag satte på groddning i våras. 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s