Okategoriserade

Mitt första olivträd

Nu har jag fått köpt mig mitt första olivträd på Kompassrosen i Grebbestad. Blev så frälst när jag såg dessa träd och skulle vilja testa och se om den vill ”bo” hos mig. 
Planterade sedan den i en hink som jag köpte på Hedemyrs och även snäckorna köpte jag där. Ville dekorera runt med snäckor och taklök för att få känslan av medelhavet. Ett enkelt snöre som jag fäst snäckor på med lite häftmassa dekorerar trädet lite extra.

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s