Okategoriserade

Hallo Kitty flipflop

Nu har jag äntligen blivit färdig med flipflop sandalerna som jag uppgraderat till ett par Hello Kitty flipflop. Barnens kusin Evelina 9 år ville så gärna ha dessa så jag fick snabba på och så här blev de.
Jag har helt enkelt virat rosa/vitt garn runt sandalens överdel, sedan virkat Hello Kitty huvud och fyllt med vadd. Kragen gjorde jag bara som en virkad blomma. Sedan sydde och virade jag fast allt längst fram på sandalen till det satt stabilt. KLART!!!

 Inspirationen fick jag när vi var i Thailand för några månader sedan och såg en uppsjö av dessa sandaler med massa olika figurer och mönster på.
Ha en riktigt trevlig tisdag. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Hallo Kitty flipflop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s