Okategoriserade

Crochet shell beanie mössa

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, men det är så underbart väder att jag inte vill vara inne. Det grönskar så underbart och i växthuset växer det som bara den, detta är den finaste tiden på hela året. 
Men igår så fick jag börjat på en Crochet shell beanie mössa som jag sett och velat ha.
Mönstret hittar ni här men det är på Amerikanska
Men tyvärr så ser jag helt bedrövlig ut i mössa, att jag nu måste spara lite mera hår för jag ser ut som en köttbulle i fodral och det är inte vackert kan jag lova. Tyvärr så kan jag inte ha någon annan färg än svart så den jag gör nu som är i mullvad får väl ligga på hyllan och se fin ut. Jaja !! man lär så länge man lever…
 bilden visar att den är grå men det är den absolut inte, dålig dag med kameran..

Hoppas ni har blivit inspirerade

och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s