Okategoriserade

Köpt mig nya tunikor

Igår var jag på Ann-Cathrines kläder i Tanum och köpte mig en jättefin tunika från Soya. Den går i limegrön, grått och svart och är jätteskön och klädsam. Så idag åkte jag upp igen och köpte en likadan men i aprikosa färger så nu är jag ännu nöjdare.

Det är ju ingen ide för mig att köpa kläder på postorder eller försöka åka till shoppingcenter långväga för jag blir bara stressad och irriterad över att inget passar. Sedan så har de så bra service och de hjälper en med kläder som passar ens kropp, som man gärna vill dölja i en sopsäck.
Så innan sommaren skall jag köpa en klädesgarderob som jag kan ha ett bra tag så behöver jag inte springa benen av mig i olika affärer. Det är inte så dumt med lokala butiker, för de har mera tid och man får ju så bra bemötande tycker jag. 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Köpt mig nya tunikor

  1. Jättesnygg tunika,jag ska till Tanumstrand i sommar så den affären ska jag se om jag finner :)Gunilla J

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s