Okategoriserade

Virkad ugglemössa nr 2

Halloba!! Hoppas ni haft en trevlig helg. Själv har jag varit ute i trädgården och grejat och sedan suttit och virkat.  
Har nu fått lite dille på att virka ugglemössor, eftersom jag har så mycket färgglada garn liggandes. Områdets ungar har lagt in beställning så jag har 5 st att göra, men det tar bara några dagar så är dom färdiga. Är lite generös och bjuder ungarna på detta, för de är så goa allihopa och så kul att dom vill ha på sig dom. 
Först var de lite reserverade men allt eftersom har de kommit och frågat och så har de fått välja färg själva. Det är ju ingen ide att ha massa mössor liggandes hemma, här blir det väl inga barnbarn förrän om några år. 
Har plockat bitar av olika mönster för att få mössor att passa barn mellan 3-9 år. De flesta mönster är upp till 18 månader och så är det ju storleken olika beroendes på vilket garn man använder så klart.

Jag har använt Helen garnet från Rusta och använt virknål 3.5 – 4. 
Mönstret lägger jag ut i eftermiddag…..

Så nu har jag fullt upp men det är himla roligt.
Ha en riktigt fin dag på er
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Virkad ugglemössa nr 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s