Okategoriserade

Virkad döskalle sjal

Nu har jag virkat en döskallesjal och jag är supernöjd. Mönstret gjorde jag efter att sett en annan virkad sjal med döskallar men som det inte ännu hade kommit ut något mönster, och jag ville göra den nu! Så jag tog saken i egna händer och satte mig och virkade och blev irriterad över hur man skulle göra ögonen och gav nästan upp.  Men efter en natt sömn så föll allt till sin plats vid morgonkaffet. 
Kom över tre nystan Tilda för 10 kr/st, så det fick bli vad det räckte till. 
använde virknål 3.5
Här har jag virkat med 2 nystan beige och 1 nystan grått till kanten.

Jag gillar hellre att virka i bomull och då 8/4 med virknål 2.5 det blir en mera skön sommarsjal och lätt att ha på sig till det mesta. Man kan använda olika tjocklekar på garnet det enda blir att döskallen blir olika stora/små. 

Mönstret hittar ni HÄR

Vill du också gå med i härmapan och dela med dig av dina hantverk och se andras och på så vis få flera läsare till din blogg gå in på Sveas och se hur du skall göra…vi ses.

                                                                                      Lycka till 

Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

7 kommentarer på “Virkad döskalle sjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s