Okategoriserade

Fyller år idag…

Ja idag har man blivit ett år äldre!! så nu är man 43 år men känner mig som 33 år ibland. Dagen har varit bra men som sagt så pajade tvättmaskinen igår så det var bara och åka och köpa ny idag. Om man skall kalla det för present vet jag inte för roligare hade man ju kunna haft för pengarna men rena och fina kläder lär vi ha. 
Så när vi ändå var i strömstad så stack jag inom kaffedoppet och köpte en tårta, för jag har bakat hela veckan men helt glömt att baka en tårta. Så i eftermiddag kom svärföräldrarna och barnen med resp och fikade och det var mysigt att träffa alla på samma gång. 
Men jag insåg även att vi måste köpa ett nytt köksbord för 6 pers och stolar för det börjar bli tjatigt att alltid lyfta i mellanskivan och skrapa ihop stolar så det räcker till alla. Så detta får bli nästa prio 1.
Utav mina barn och Benny fick jag två presenter som jag önskat mig. Det var denna fina griffeltavla som man kan skriva allt från meny till meddelande. Är super nöjd så klart. 

Så även denna jättestora lykta fick jag, den har jag sett på Hedemyrs och önskat mig länge. Den är 120 cm hög och är jättesnygg. Skall bara så fort IKEA öppnar i Uddevalla köpa stora blockljus blir fint i denna. 
Och så klart fick jag ett blomster bud idag från min älskade mormor. En jättestor hortensia i limegrönt som jag älskar och så doftar den underbart. Hoppas nu bara att jag kan få den att överleva ett tag till. 
Ha en trevlig kväll 
Hoppas ni har blivit inspirerade
och att ni fortsätter att läsa min blogg
Camilla 

En kommentar på “Fyller år idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s